dimarts, 26 d’agost del 2008

Sobres de correspondència espeleològica. 2(3)

Sobres rebuts d'Espanya

Mostra de sobres de clubs, societats espeleològiques, estaments i persones particulars d'Espanya, rebuts dins la preparació del 9è Congrés Internacional d'Espeleologia de Barcelona, 1986

En aquest segon post (el 1(3) es va publicar el dia 15-08-2008) es mostra un recull de 14 sobres.
Recordem que només es mostren exemplars que poseeixen algun anagrama, impressió o tampó relacionat amb l'espeleologia o amb alguna de les seves ciències.

També hi van haver cartes rebudes sense anagrames, títols o impressió de motius espeleològics i per tant, per aquest recull no les considerarem.













També s'inclou tot seguit, un dels tres models de sobres que es van editar per la correspondència del Congrés. Aquest era per enviar a personalitats i alts estaments, amb l'anagrama a la cara posterior.

Com a curiositat, un sobre de quan el congrés s'havia d'organitzar des de Saragossa i fer-se a Jaca l’any 1985. Però això és una historia, millor dit, "historieta" que mereixeria un llarg article...

En un futur tercer i darrer post es mostraran els sobres d'altres països del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.