dissabte, 22 de novembre del 2008

Les coves de Cantàbria i el M.N.H.N.

Un còmic de la cova d’Altamira



A la publicació trimestral Periódico del MNCN nº 8 del Museo Nacional de Ciencias Naturales de Madrid, corresponent al període octubre-dessembre del 2008, han editat un article sobre la història dels descobriments de les pintures de la cova d'Altamira.

El format és del tipus còmic i una barreja entre fotos i dibuixos, semblant dedicat més a les escoles primàries que pels lectors habituals de la revista. Tot i així no deixa de ser un sistema molt entenedor i distret, entremig de les noticies de les altres pàgines que ja són més especialitzades però sempre molt comprensibles i interessants.

Els dibuixos són de l'Eloy Luna i el guió del Carlos Martín Escorza

Molts dels números d'aquesta revista contenen articles sobre arqueologia o paleontologia tant en jaciments exteriors com en cavitats. És una publicació molt recomanable a tots els nivells i a més, de franc.


En l'anterior post La cova d'Altamira, 1926 del 29 de set del 2008 ja hi havien algunes notes sobre el descobriment de les seves pintures, però aquell article estava més dedicat a l'antic llibret explicatiu de la cova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.