dimarts, 6 de gener del 2009

Alan Cressler

L’Alan és un fantàstic fotògraf de la natura i es nota que gaudeix obtenint imatges en entorns difícils, com els espeleològics. Viu a Decatur (Georgia, EEUU) prop d’Atlanta, tot i que treballant pel Servei Geològic dels Estats Units està viatjant constantment. En 2004 feu la transició a la fotografia digital.

Triar unes fotos per aquesta nota ha estat realment difícil, n’he vist centenars de les seves instantànies i totes excel·lents. Però calia seleccionar una vintena i es clar que he escollit algunes de les que més m’agraden procurant oferir-vos una mostra variada.

En totes hi ha una bella composició, domini de la il·luminació, calidesa del color, una encertada posició dels personatges, etc. i com no podia ser d’altra manera una destacada valorització del paisatge geològic.

Us recomano vivament que utilitzeu aquest enllaç per accedir a la seva “galeria” a Flicker on veureu la nombrosa obra d’en Alan i amb una major mida, que permet apreciar millor la qualitat del seu treball.





















Agraïm a l’Alan la seva excel·lent predisposició a compartir lliurement el seu treball i especialment l’autorització expressa que ens ha fet per tal de reproduir les seves imatges en aquest post.


Esperem continuar gaudint de les teves fotos, que són alhora una inspiració técnica i un viatge virtual a paisatges excepcionals.

Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.