dilluns, 23 de març del 2009

Mulu 2009 i les fotos de Robbie Shone

Ja ha retornat l’expedició Mulu 2009 i com era d’esperar han explorat desenes de quilometres de noves galeries en aquestes cavitat de somni.

En la pàgina web del projecte que des d’aquí podeu enllaçar, trobareu la història de les successives expedicions i els detalls més interessants cavitat per cavitat.
Mentre esperem els informes finals de la campanya us adjuntem alguna il·lustració i una col·lecció de fotografies.


Robbie Shone

Ens plau acollir en aquest bloc un grup d’esplèndides fotos d’en Robbie, documentant la seva participació en la darrera exploració de la gegantina Whiterock Cave (42.924 m) i altres cavitats veines.

Ens agrada especialment, com situant personatges i objectes en primer pla, aconsegueix donar-hi una gran profunditat a les seves imatges.

















Novament ens cal agrair a R. Shone les facilitats que ens dona per difondre aquesta part del seu excel·lent treball, que alhora que provoca la nostra admiració, constitueix un veritable mestratge pels que cerquem reflectir els paisatges subterranis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.