dijous, 9 d’abril del 2009

Fèlix, la foto espeleològica

De ben segur que hores d’ara a ningú li cal que presentem al Félix Alabart, el mestre- fotògraf de generacions d’espeleòlegs catalans. Autor d’una ingent col·lecció de fotografies tan extraordinàries como de la seva perllongada vida espeleològica.

Hem vist les seves imatges reproduïdes, en cartells i programes, en publicacions diverses, en llibres especialitzats en fotografia subterrània...i també en la web… (veieu el anteriors post d’aquest bloc)
Ara com una mostra mes de la seva vitalitat ens presenta un bloc exclusiu dedicat als seus treballs que us recomanem molt especialment.


Historia Felix Marzobb_text fcb958


Etapa darrera etapa des del 1948 fins el 2008 son 60 anys d’intens treball fotogràfic, que se’ns presenta com una successió d’imatges amb la tecnologia Screencast.






Nota: Atenent a la petició del Felix per tal que li fem suggeriment per a millorar el bloc, nosaltres agrairiem que a les fotos sortís el nom de la cavitat i si fos possible que a la presentació d’imatges es pugui fer pausa, endarrere i endavant per gaudir millor de la seva obra. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.