diumenge, 19 de juliol del 2009

En caiac al carst Patagònic

Paral·lelament a les expedicions franceses a l’illa de Madre de Dios de les que ja hem donat noticia en aquestes pagines, els aventurers xilens impulsats per en Cristian Donoso i les seves expedicions transpatagòniques varen iniciar les exploracions espeleològiques a la zona nord del Seno Barros Luco en les espectaculars formes càrstiques dels marbres de l’occident de l’illa.

A la web podeu trobar nombroses informacions sobre les realitzacions i els projectes d’en Donoso que en la tercera etapa de l’expedició transpatagònia (2007) comptà amb col·laboració del fotògraf i espeleòleg de l’ERE / CEC en Roger Rovira.



En el darrer número de la Revista Muntanya (884 de l’agost del 2009) en Rovira publica un article del que reproduïm uns tast de dues pàgines, tot recordant-vos que aquesta revista en breu us la podreu descarregar en pdf des de la pàgina del Centre Excursionista de Catalunya.


Seguidament incrustem el projecte de continuació de l’expedició en el que trobareu una bona selecció d’enllaços per aprofundir en aquestes exploracions australs en caiac.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.