dijous, 17 de desembre del 2009

EuroSpeleo Protection Label 2010


Hem rebut la següent crida per a la presentació de projectes per la protecció de cavitats, que en versió traduïda al català us presentem a continuació:

"La Federació Espeleològica Europea (FSE) i la Comissió Europea per a la Protecció de les cavitats (CCEP) es complau a anunciar el llançament de la convocatòria de EuroSpeleo Protecció Label.

Trobareu el formulari de sol·licitud i el d'avaluació (data límit de març 31 de 2010 per les candidatures) en aquest enllaç.

L'objectiu de la EuroSpeleo Protection Label és donar suport a la protecció activa de les cavitats en els clubs d’espeleologia, comitès, comissions nacionals, etc.,per tot Europa i compartir aquest coneixement nivell europeu.


Nosaltres espeleòlegs i espeleòlogues, amb una passió compartida pel món subterrani, que devem ser els primers interessats en la preservació i protecció de les coves i el carst, que vam descobrir durant les nostres exploracions. Per aquesta raó, molts espeleòlegs i estructures d’espeleòlegs inventen solucions específiques que es poden compartir amb tota la comunitat espeleològica europea per adaptar aquestes solucions per a la protecció de les cavitats en altres països europeus.

En la FSE / CCEP volem recompensar els projectes de qualitat que poden ajudar a trobar millors solucions per a la protecció de les coves dins de la comunitat espeleològica. Aquest premi és també un suport financer per continuar aquesta important tasca que estan fent en la seves respectives àrees, perquè tots hem de preservar i protegir el patrimoni espeleològic per a les generacions futures.

Amb les millors salutacions espeleològiques,


Ioana Meleg,
President interí Comissió Europea de Protecció de les CavitatsFederació Espeleològica Europeu (FSE) E-mail: protection@eurospeleo.org



Informació complementaria sobre la declaració europea en aquest post de l'Espeleobloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.