dilluns, 28 de juny del 2010

Granada Subterránea, cinquè volum


Por las cuevas y simas del Parque de Huétor
Sierra Harana (2ª parte)
Deifontes, Cogollos Vega, Nívar, Alfacar, Víznar, Huétor Santillán, Diezma, Darro, Huélago (Granada)
GRANADA SUBTERRÁNEA, Tom 5

Text: Andrés Santaella Alba, Manuel J. González Ríos, Juan A. Castro Miguelez, Antonio González Ramón, José Manuel Gómez Fontalva i Rafael Quirós Sánchez.
Direcció i coordinació: Manuel J. González Ríos
(2010) 171 p., col., 240x170 mm. Granada. ISBN: 978-84-614-0572-5

Edició: Grupo de Espeleólogos Granadinos: sgeg@wanadoo.es

S'està distribuint aquesta obra que és la cinquena de la sèrie Granada Subterránea. Editada pel Grupo de Espeleólogos Granadinos amb la col·laboració de científics de la Universitat de Granada i de l'Institut Geològic i Miner que han elaborat els seus capítols especifics.
És molt important la implicació d'organismes oficials, com en aquest cas la Diputació de Granada i Ajuntaments, per a que aquests catàlegs espeleològics d'nterès global puguin ser publicats.

Presentació 10-6-2010. A. Santaella, president GEG. Mª A. Pérez, diputada de cultura DPG. J.A. Berrocal, president FAE. M.J. González Ríos, coordinador

Al mateix acte es lliura un reconeixement a Antonio Moral Vilchez que a l'any 1950 encapçalà l'exploració que efectuaren espeleòlegs de Granada amb catalans de Barcelona i Manresa a la cueva del Agua de Iznalloz que figurà com la més fonda de l'Estat a l'època.





Capítol redactat per: José Manuel Gómez Fontalva

Capítol redactat per: Antonio González Ramón

Capítol redactat per: Manuel J. González Ríos


Exemple d'una de les fitxes de l'obra




Abans i després de l'espoli de la columna




Capitol redactat per: Rafael Quirós Sánchez





2 comentaris:

  1. Muchas gracias por esta nota y felicidades por vuestro fantastico blog. Gracias a Paco Miret por su magnifica colaboracion. Paco te queremos...
    Un abrazo
    GRUPO DE ESPELEOLOGOS GRANADINOS

    ResponElimina
  2. Da gusto ver plasmado el trabajo de un grupo como este, con tanta solera y con personas comprometidas con la catalogación y publicación de libros que nos enriquecen a todos. Felicidades a Antonio Moral Vílchez por tener la suerte de tener "discipulos" de tanto peso. No hace falta decir que me siento orgulloso de ser amigo de Gonzalez Ríos, mi compañero y amigo que coordina que da gusto.

    Un saludo a to los granainos

    Victor Ferrer

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.