dimecres, 22 de setembre del 2010

Linia Max a la Cova del Pas de Vallgornera

Novament en aquestes pàgines tenim la satisfacció de mostrar unes imatges extraordinàries de la Cova del Pas de Vallgonera, aquesta magnifica cavitat mallorquina que amb més de 65.000 m és situa en un primer lloc molt destacat entre les grans cavitat de nostre entorn, i per la seva bellessa i interés científic entre les mes valuoses del mon.

Els paisatges que ens mostren aquest 10 minuts de vídeo son espectaculars amb una qualitat de la filmació veritablement excepcional. Certifiquen l’altíssim mestratge dels companys Perelló i Vives que tenen la capacitat de mostrar-nos amb una aparent senzillesa paisatges d’una dificultat extrema.


Filmació realitzada el 6 de Juliol del 2010 por M.A.Perelló i M.Vives,espeleòlegs del Grup G.E.LL. en el sector subaquàtic situat més al sud de la cavitat. En l’actualitat aquest sector es troba en fase de exploració i estudi per el G.E.LL i GRUP NORD DE MALLORCA.

“Aquest clip de vídeo ens mostra una petita part del que amaga la cova. El varem filmar amb motiu de recopilar més imatges sobre la cavitat per un posterior documental, tasca que juntament amb altres membres i grups de la Federació Balear d’Espeleologia estem realitzant des de fa anys.”



Entre d'altres llocs,  podeu trobar més informació en els següents enllaços:
http://extremexplorermallorca.blogspot.com/

1 comentari:

  1. De les millors filmacions sub que he vist.
    Bona feina!
    Lluís Auroux

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.