dilluns, 8 de novembre del 2010

GrottenarBeiter (2)


Ja fa mesos que anunciàvem la realització d’aquest film dirigit per Tulio Bernabei adjuntant un tràiler i un “darrera la càmera” que mostraven una excel•lent factura.

Encara no hem aconseguit veure la pel•lícula però cada cop creix el nostre interès en tastar el darrer tràiler que ens presenten, que alhora que fa una cuidada recreació històrica ens mostra les recerques modernes per resseguir el curs subterrani del Timavo.


 .

Probablement us pasarà com a nosaltres, que restem bocabadats, tant pels mitjans utilitzats en aquesta producció, com per la qualitat de les imatges d’Alessandro Beltrame.

Confiem que la productora Fantastificio de Trieste la posi aviat en circulació i puguem adquirir-ne un exemplar en DVD.

Per tal que aneu fent boca incrusto la documentació de la productora.



En la pàgina de la Commissione Grotte Eugenio Boegan, la societat espeleologica més antiga del mon, hi dediquen una detallada ressenya que podeu consultar en aquest enllaç.



1 comentari:

  1. ¿Estas verticales equipadas con escaleras metalicas son instalaciones de los espeleologos actuales? ¿Hay que pedir permiso para visitar estas cavidades?

    Gracias por la información.

    Antonio Guzman

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.