dimarts, 25 de gener del 2011

Hang Son Doong, de nou.


Amb el recent reportatge de National Geographic España ( Febrer 2011) de nou els titulars traeixen la realitat al anomenar la mes gran galeria com la mes gran cova. Conceptes equivocs pel gran públic, que no poden distingir fàcilment entre gran sala, gran galeria i gran cova...i realment potser no importa tant, el que si que mereix la nostra atenció és que la Hang Son Doong és una espectacular i grandiosa cavitat vietnamita que posa de relleu l’excepcional patrimoni subterrani del país.



Us recomanem l’adquisició de la revista, que ja es disponible als quiosc de premsa. En l’article “La conquista de una Cueva Infinita” de 21 pàgines trobareu en la qualitat de les seves dobles pàgines una bona part de les imatges que heu vist en baixa resolució en l’espeleobloc.

En aquesta ocasió, atenent a la petició d’un lector, inserim la topografia i un gràfic comparatiu d’alguns grans volums subterranis, tot aprofitant per presentar-vos algunes fotografies addicionals a les que ja hem publicat fins ara.










Consulteu l’anterior article de l’espeleobloc en aquest enllaç.

La pàgina fonamental per seguir les exploracions espeleològiques al Vietnam es aquesta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.