dimarts, 8 de novembre del 2011

Fotografiant amb Scurion


Il·luminació sense límits

L’amic Víctor Ferrer m’envia l’enllaç a la seva pàgina web on ens presenta una mostra de les seves fotos amb aquesta magnifica il·luminació. Certament podria semblar sols propaganda si no fos per l’acreditada qualitat d’aquest frontal, i sobre tot per la reconeguda professionalitat amb la que el Víctor encara cada projecte.

Així pues os reenvio l’enllaç i alhora reprodueix-ho el seu comentari (traduït al català) i una bona selecció de la mostra fotogràfica que acompanya.

"Recordo quan vaig publicar el meu primer llibre Grandes Cuevas y Simas del Mediterraneo. Molts fotògrafs opinaven de les noves càmeres digitals, deien que no tenien futur per la seva falta de qualitat. En veure el llibre, molts van canviar d'idea.

Ara potser també ocorri el mateix amb la fotografia subterrània amb Scurion. Igual que vaig fer en el passat he provat el producte i no penso comparar-ho amb la il·luminació amb flaix, perquè és senzillament incomparable.

És un sistema diferent que permet investigar i que cada dia em dóna millors sorpreses.
Quan ja domines les tècniques de la il·luminació amb flaix, apareix quelcom nou que t'obliga a aprendre i a perdre aquesta seguretat adquirida. Això és bo perquè si no la fotografia subterrània seria avorrida. Per això faig també fotos amb Scurion, perquè a més a més també és divertit
El resultat?. Després de sis mesos d'usar només aquesta il·luminació en certes cavitats podeu veure-ho aquí.

Scurion, gràcies per existir."


Llàstima que el preu no estigui a l’abast de tothom, i encara menys en aquesta època, en que l’especulació financera, ens ha abocat a una crisi despietada.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.