dimarts, 13 de desembre del 2011

Novament a l’avenc de les Banderes


El dimecres 07.12.2011 per tercer cop en pocs dies ens acostem a l’avenc de les Banderes (Begues) a la recerca dels coleòpters fugissers. L’equip d’aquesta visita  fou:  Cristina, Dolors, Jordi, José, Josep, Julià, “Víctor” i “Visu”. Tampoc en aquesta ocasió vam poder trobar els exemplars que interessaven al Jordi. Ni amb trampes, ni sense elles, ha estat possible la captura d’aquesta enigmàtica varietat de coleopters cavernícoles.

Com no us estranyarà vam aprofitar per fer-hi una bona tanda de fotografies, de les que insereix-ho una selecció i anotàrem una petita variació en la situació, que en aquesta ocasió amb el GPSMap 60CSx UTM ED50 ens donà X 044080, Y 4575193 i alt. 512m.



Finalitzada la visita vàrem intentar la localització del “proper”avenc de les Cuetes sense cap més referència que la situació aproximada en el mapa de l’Alpina, i malauradament no vam tenir sort.


De camí, però, vam trobar una esquerda incipient a les coordenades UTM ED50 X 040306, Y 4575166, on la Dolors va comprovar, que de moment, encara no es pot passar, i potser que no val gaire la pena. Però tal vegada és una feina més pels laboriosos companys del SES del GER exitosos desobstructors al Garraf.


2 comentaris:

  1. Avenc de les Cuetes:

    Coordenades (UTM ED50):
    X: 404916
    Y: 4575266
    Z: 430 m

    (Dades BE Badalona)

    ResponElimina
  2. Referent a l'avenc de les Cuetes, si algú el troba, sera pura casualitat.

    Personalment m'he passat moltes hores amunt i avall en diversos dies i res de res.

    Un dia vaig anar am l'Emili i em va dir que li semblava recordar que estva mes avall que el de la Ferla...

    Imagineu-vos

    Salut
    Lluis Muntan

    PD a la comprovacio de paraules per remetre el comentari ha sortit: "obbio". No se si es una indirecte...

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.