dimecres, 18 de juliol del 2012

GONG 2012 a la cova del Salnitre


Les coves del Salnitre a Collbató-Montserrat esdevenen l’entorn incomparable per collir novament l’edició del festival GONG 2012 consagrat a donar visibilitat a noves sonoritats amb propostes musicals inèdites en un marc natural d’acústica fora del comú.


La 7a edició del GONG s’inaugurarà el dissabte 21 de juliol amb la presentació del nou projecte de Marc Pulido, Androgínia, on treballarà la sonoritat de les biles, un instrument de nova creació que arriba de Rússia format per planxes de metall de capacitat acústica suggeridora. Aquest joc de campanes, que ja es va presentar en primícia en l’edició passada, es fusionarà en la present ocasió amb les veus de Sandra Mosa i Moisés Pérez a la recerca d’un ambient sonor en què les veus i les biles es solapen mútuament fins a un punt de fusió andrògina.


El segon concert s’efectuarà el diumenge 22 de juliol a la Sala Gran de les Coves del Salnitre de Collbató i estarà protagonitzat per la coral de cants harmònics única a l’Estat espanyol MuOM, The Harmonic Ensemble. Serà una experiència singular en què les veus profundes i les veus més agudes es desplegaran per les cavitats de la muntanya a la recerca de sensacions associades a les entranyes de la terra o a la puresa dels cels mentre es projecten mandales a les parets de la cova.


 El festival GONG ofereix també la possibilitat de gaudir d’una terrassa a l’aire lliure, dotada de vistes espectaculars, amb l’opció de prendre refrescs o tastar productes artesans.



 Podeu trobar més informació a www.gong.cat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.