diumenge, 22 de juliol del 2012

Tècnic esportiu en espeleologia (2012)



Ensenyaments esportius. Espeleologia 2012
Generalitat de Catalunya
Departament d'Ensenyament 


Tècnic esportiu o tècnica esportiva en espeleologia

L'espeleologia és una titulació de l'àmbit de les activitats físiques i de l'esport que es pot cursar dins dels ensenyaments esportius de règim especial (titulació LOE).

Té una durada de 1.140 hores.


El cicle inicial d'aquests estudis capacita per concretar, dinamitzar i instruir la iniciació esportiva en espeleologia; concretar, organitzar i conduir un grup d'esportistes i usuaris durant la participació en activitats, competicions i esdeveniments propis d'aquest nivell, i acompanyar els esportistes per itineraris espeleològics en cavitats de dificultat fins a classe quatre sense curs hídric actiu, tot això d'acord amb les directrius que s'estableixen en la programació de referència, amb les condicions de seguretat i respecte al medi ambient i amb el nivell òptim de qualitat que permeti la satisfacció dels esportistes i usuaris que fan l'activitat.
Té una durada de 450 hores. Si se supera el curs, s'obté el certificat de cicle inicial d'espeleologia.


El cicle final capacita per organitzar, adaptar, dirigir i dinamitzar l'entrenament bàsic i el perfeccionament tècnic en l'etapa de tecnificació esportiva en l'espeleologia; organitzar activitats competicions i esdeveniments del nivell d'iniciació esportiva; dissenyar itineraris espeleològics, i guiar esportistes i usuaris pel medi natural en cavitats de dificultat fins a classe cinc amb curs hídric actiu, tot això d'acord amb les directrius que s'estableixen en la programació de referència, amb les condicions de seguretat i respecte al medi ambient i amb el nivell òptim de qualitat que permeti la satisfacció dels esportistes i usuaris que fan l'activitat.
Té una durada de 690 hores.

Aquests cicles inicial i final es poden fer en un o dos cursos acadèmics.









2 comentaris:

  1. Ara publiqueu aquestes coses que heu mantingut ocultes al col · lectiu durant tants anys si és que la corrupció arriba a tots els racons d'aquest país. perquè no heu publicat les convalidacions amb dates, que es van obrir el 2008 i no van sortir a la llum fins al 2010 mesos abans de la seva finalizacion.quedando una quantitat indecent de persones fora

    ResponElimina
  2. Hi ha gent, com aquest "anònim", que no tenen ni idea on han de dirigir les seves queixes. Si t'has de queixar, fes-ho a la Secretaria General de l'Esport o a la Federació, mai en aquest blog particular el qual te la delicadesa d'informar-nos, i molt be, de tot.

    Per cert, sr. "anònim", cultiva més la teva escriptura, que te molt a desitjar.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.