dimarts, 11 de setembre del 2012

Horitzó de Llibertat


Aquest Onze de Setembre de 2012 ens sumem activament a la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana, amb el lema Catalunya nou estat d’Europa.  Tot i sabent-nos plens de raó, no hi ha res de guanyat. Ens cal encarar pacíficament, però amb cohèrencia, dignitat, força i il·lusió aquest gran repte col·lectiu envers una veritable justicia social... i fent exercici de responsabilitat, també des d’aquestes modestes pàgines, ens adrecem als nostres líders per demanar-los que encetin el camí cap a la plena sobirania.




Com a mostra de servei a la terra, ens plau presentar-vos en el post següent, la que considerem la millor iniciativa per bastir a la web un esplèndid catàleg espeleològic català: l'Espeleoíndex
Agraïm als seus autors que hagin acceptat d’escriure'l per als nostres lectors. 

3 comentaris:

  1. Plenament d'acord amb aquest manifest. No tenim paraules per descriure l'emoció de les "quatre barres" de la Senyera. Sou els millors. Visca Catalunya.
    Teresa i Miquel

    ResponElimina
  2. Em solidaritzo totalment amb el missatge d'aquest post.
    I cal esmentar que tant l'Espeleobloc com l'Espeleoíndex són dues magnífiques maneres de fer país. Felicitats i endavant amb el vostre extraordinari treball.

    Salvador Vives i Jorba

    ResponElimina
  3. Visca Catalunya
    Captain garfio

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.