dimecres, 16 de gener del 2013

Història del Grup d'Espeleologia de Badalona (Apunts)

(1962) Massís del Mont Perdut

(2012) "Escuain"

El proper dissabte, a dos quarts de cinc de la tarda, al Cor de Marina de Badalona, membres del Grup d’Espeleologia de Badalona organitzaran una exposició, amb projeccions audiovisuals i conferències, sobre algunes de les principals activitats espeleològiques realitzades pel grup el passat any 2012.


Amb anterioritat ja es va publicar el programa en aquest bloc, veure http://espeleobloc.blogspot.com.es/2013/01/50e-anniversari-del-geb-1962-2012.html

Al coincidir aquest esdeveniment amb el cinquantenari del GEB, any 1962, s’ha titulat així. Fent, en Ramon Canela, una conferència retrospectiva de la història del grup.


A algunes de les noves recerques i exploracions han participat espeleòlegs, espeleobussejadors i científics de diverses entitats, procedents de les Illes, Aragó, Andalusia, Navarra, Euskadi, França i el Quebec.


Adjuntem documentació sobre anteriors celebracions d’altres aniversaris d’espeleologia a Badalona.



(1997) Cor de Marina. Exposició del Centenari de l'Espeleologia Catalana. 40è Aniversari del Grup d'Escalada i Espeleologia de Badalona (GEEB)
(1997) Apertura dels actes. Començant per l'esquerra, Moreno vicepresident FCE, Vergés (+) president FCE, regidor AB, Estrada president CEB, Miret GEB, Suñol expresident GEEB  

(1997) Jaume Suñol, conferència Els orígens del GEEB 




Cavernes, núm. 27 (2008)
També els apunts dels cursets d’iniciació a l’espeleologia, encara que no estan actualitzats amb totes les principals dades de l’any anterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.