diumenge, 21 d’abril del 2013

Millau 2013, l’exposició


En commemoració del cinquantè aniversari de la Federació Francesa d'Espeleologia FFS (Millau, 2013) d’entre els diversos esdeveniments organitzats, figura  una  exposició sobre el medi subterrani i el seu interès cultural i científic que s'instal·larà en una sala de l'Oficina de Turisme de l’Aveyron, oberta al públic, des de ara fins a finals de setembre, en l’espectacular i emblemàtic viaducte de Millau en l’autopista A75.
La peça central de l'exposició és un cartell gegant de 2m d’alt per 9m de llarg composat per diverses fotos, que mostren una secció transversal ideal del món subterrani constituint una obra de gran impacte visual i fàcil lectura. 

El treball ha estat realitzat per Víctor Ferrer i Michel Renda (Equip Internacional La Salle), incorporant les imatges de coves representatives fetes pels membres d’aquest excel·lent equip de fotògrafs. 
Tots els aspectes científics i estètics es representen i donen gran importància a aquests ecosistemes i la seva conservació. Aquest treball anirà acompanyat de panells dedicats a cada soci, així com un panell en el descens de barrancs i l'espeleobusseig. Com a complement a l'exposició, un televisor de pantalla gran diagonal de 150cm emet permanentment imatges 3D sobre el medi subterrani.

Imatges inserides en el mega-cartell
 http://espeleovictor.blogspot.com.es/2013/04/ponencia-sobre-la-exposicion.html




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.