dijous, 5 de setembre del 2013

2a trobada internacional de fotògrafs del mon subterrani. Triestre 2013.

Les trobades d’espeleofotògrafs son una excel·lent ídea inicial de l'equip de La Salle, que gràcies a l’entusiasme i dedicació dels seus organitzadors, han cristal·litzat en encontres d’alt rendiment.  Uns objectius plenament aconseguits: enfortir lligams en persona, conèixer tècniques i materials, comparar mètodes, enrriquir-se amb diferents punts de vista, projectar colaboracions futures, etc. tot en un entorn amigable, i compartir visites – taller a cavitats singulars amb el guiatge d’experts locals. Finalment exposar els resultats en una sala de projeccions i posteriorment publicar els treballs.

La primera trobada internacional sota els auspicis de La Salle tingué lloc a Olargues (France) del 14 al 20 d’agost del 2011. L’any següent es celebrà una trobada de caràcter local a Malaval del 7 al 9 d’abril del 2012. Enguany, la segona trobada internacional, també amb la col·laboració de La Salle i organitzada pels espeleòlegs italians i eslovens a Trieste del 28 de juliol al 4 d’agost del 2013. Potser l'any 2015 a Cuba?

L'equip del 2013
Agraïm a Roberto F. García el seu suggeriment per tal de dedicar un post a aquesta interessant trobada i especialment la seva amable autorització per tal d’utilitzar algunes de les fantàstiques imatges de l'encontre que espeleofoto i Felix Ugarte Elkartea han publicat a la web. http://www.espeleofoto.com/ i que corresponen als següents autors:  Sergio Laburu, Josep Herrerias, Luis Moya, José Ángel Izquierdo i Roberto F.García


Imatges extretes d'espeleofoto:


Selecció de curtes entrevistes a organitzadors i participants realitzades per Fluidotv.it  
Antonio Danieli


Philippe Crochet


Alen Hlaj

Ann Bosted


Ovidiu Guja

Phill Round

Michael Schopper


Enllaços recomanats per trobar-hi més informació:
http://www.lasalle3d.com/photo-gallery/secon-international-meeting-of-cave-photographers/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.