dimecres, 24 de febrer del 2016

Mundo Subterráneo. Editado por La Felguera.

Avui no és el dia dels innocents, però potser ho va ser el dia de primera edició de l’obra que comentem. Dediquem aquest apunt a l’aparició (desembre 2015) d’un llibre amb cuidada edició, força il·lustrat amb dibuixos a pluma “antics” i prop de 275 pàgines impreses en un paper gruixut.

No és un llibre per a espeleòlegs naturalistes, en realitat és una obra de fabulació entre la fantasia l’esoterisme lluny de tota aproximació “científica”, on una bona part de l’obra és desenvolupa al voltant d’una traducció del llatí de fragments del cèlebre  Mundus Subterraneus de Anastasius Kircher del 1665.

Irreal i alhora surrealista, un llibre on l’editor deixa imprés que: “el contenido de esta obra puede ser distribuido, copiado y comunicado libremente, siempre y cuando su uso no sea comercial...” 

Una raresa, tal vegada una excentricitat dedicada al consum dels amants dels secretismes que rebutgen les explicacions racionals, una mena de somni lisèrgic, on el que prima és el misteri màgic i desconcertant.

Inserim algunes pàgines per tal que valoreu la possibilitat d’adquirir-ne un exemplar i incorporar-lo a les profunditats de la vostra biblioteca personal.
Una crònica periodística de Jorge M. Gómez Arancón
Enllaç a la pàgina de l'editorial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.