Inicis

L’Espeleobloc, és un blog en català que neix el 16.04.2007 en coincidir la disponibilitat de temps del seu primer administrador, per cessament de la seva activitat professional, amb la voluntat de retornar a la societat, i especialment als amics i companys d’exploracions una part de les satisfaccions obtingudes en més de cinquanta anys de visita i estudi del mon subterrani natural.

El format escollit, és aquest blog, on cada dia, presentem documents d’interès espeleològic, i s’ofereixen enllaços a altres pàgines similars, especialment les de l’àmbit geogràfic més proper.

En aquesta tasca, s’han anat afegint altres autors, singularment de la Secció d’Investigacions Espeleològiques del Centre Excursionista Àliga de Barcelona, del Grup d’Espeleologia de Badalona, i de la Secció d'Exploracions Subterrànies del G.E.R -Sant Pere de Ribes-, que amb el temps han anat desenvolupant d’altres blogs específics com Espeleologia Bibliografia / Caving Literature, i Associació Catalana de Biospeleologia, GES Garraf. També publica regularment una bona part de les activitats dels amics de l’Espeleodijous, i resta oberta a la participació de tot el col·lectiu espeleològic català.


1 comentari:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.