dimarts, 5 d’abril del 2011

Museu de Moià (Coves del Toll 2)


Després de la nostra visita al Sistema de les Coves del Toll del passat dijous 31.03.11 anàrem al Museu Arqueològic i Paleontològic de Moià situat en la Casa Natal i Museu de Rafael Casanova (Conseller de la Ciutat de Barcelona i heroi de la defensa durant el setge de la ciutat per les tropes borbòniques el 1714), com a complement indispensable de les visites a la Cova del Toll.


Mostrem unes imatges de la nostra visita, on es reflecteix l'esforç didàctic dels seus conservadors, que ens presenten els diferents materials trobats en les excavacions, per medi de vitrines, reconstruccions, reproduccions, panells explicatius, gràfics, etc.

El tot constitueix una agradable exposició que constata la extraordinària importància patrimonial d'aquest jaciment que documenta 100.000 anys de la nostra història per medi de les restes dels homes i la fauna trobats en els sediments de les cavitats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.