dilluns, 8 d’abril del 2013

De passeig per l’Ordal (1)

Hi ha dies que sembla que sortim amb el pas canviat. D’entrada les previsions per aquest dijous 04.04.2013 les vam haver de canviar a darrera hora i ajornar una setmana la visita a la cavitat prevista a Sant Llorenç del Munt. Ens trobem a Cal Doctor de Vallirana per esmorzar i constatem que diversos companys que ho tenien complicat, finalment no es presenten. I a més a més la cavitat que hem escollit com a substitució cal equipar-la de nou amb spits... i en Juli que és el més hàbil per aquests assumptes està enfebrat i prudentment diu que ens esperarà al vehicle per tal no fer esforços que compliquin la seva recuperació. Per acabar d’adobar-ho la previsió meteorològica és de pluja a mig matí.

Oi que feia mala pinta, pues a “grans” problemes, grans remeis. Anirem de mines... si a visitar algunes explotacions mineres abandonades.  Comptant amb que el Jordi es coneix totes les mines i les pistes que hi menen, aconseguiríem no esmicolar el grup i fer una activitat que puguem compartir amb el company refredat

Finalment els vuit del grup d’aquest dijous erem: Dolors B., Jaume J., Jordi P., José H., Juli S., Montse R., Tomàs M., i  “Víctor.

El Polvorí de Vallirana
(trobareu l’article essencial d’aquest fenomen gracies al post dels amics Francesc Miret i  Ferran Cardona a l’Espeleobloc del 19.03.2010)
Forn de calç de camí al Polvorí
Les despulles d'una guineu
Crosta de guix
barrinada
Microplecs en les capes de guix


Els forats del "Camp de Tir"
Aquí no vam tenir sort, s’ha convertit en un espai privat vigilat, i no ens van permetre apropar-nos. Es tracta d’unes boques de poca extensió, de les que us presentem unes imatges d’una anterior visita del Jordi el 15.05.2010

...segueix en l'article de demà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.