dimecres, 6 d’agost del 2014

Forat Negre de la Roca de Set Comelles (1)

El 31.07.2014 un grup de vuit companys/es de l’Espeleodijous voltàvem per Coll de Nargó i malgrat el que havia motivat inicialment la sortida, vam cambiar d'objectiu per intentar localitzar aquesta interessant cavitat d’alt valor arqueològic i singular situació. 

Hi participàvem: Dolors Boter, Teresa Hernàndez, José Hidalgo, Jaume Julià, Miquel Nebot, Jordi Perera, Toni Robert i “Víctor”.

Després de voltar durant quatre hores pels penya-segats i cornises inferiors de Set Comelles, amb un soleiada extenuant, vam localitzar en un nivell superior, el que creiem és la via d'accés ja que hi ha parabolts instal·lats en una canaleta... però ja era massa tard i, a desgrat, vam considerar adequat deixar-ho per una propera sortida.

Us presentem algunes imatges del camí i d’una petita cavitat d’uns 10m de recorregut, de la desconeixem el nom, situada en les feixes d'accés. També inserirem documentació de la cavitat i de la troballa arqueològica de la “Senyora de les Muntanyes”.

La coveta "penjada"

 Web de Sellent 


Publicat a EspeleoCAT núm. 8 (2010)

Reportatge TV Edu3.cat (50')


Segueix en l'apunt de demà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.