dimarts, 28 de juliol del 2015

L'avenc del Pont de l'Escalat

Aquesta cavitat d’Olesa de Bonesvalls constitueix una opció còmoda per fer una sortida matinal amb aquest temps de calors estiuenques ja que té una aproximació de pocs metres de caminada i tant sols dos pous de 10 i 28 metres aptes per a tothom amb un mínim de pràctica ja que no presenta estretors.
El dijous 23.07.2015 participaren en la visita els següents companys: Joaquima BotéDolors Boter, Jordi Castells, Pere Castells, José Hidalgo, Jaume Julià, Xavier Martínez, Jordi Perera, Enrique Rodriguez i Toni Robert.


Les fotos son d’en Pere Castells i José Hidalgo
Situada en les proximitats de la riera de Begues, habitualment seca, però quan aquesta entra en funcionament en èpoques de grans pluges, la cavitat pot actuar com a sumider engolint aigua i les múltiples deixalles que arrossega. En diverses ocasions s'han efectuat operacions de neteja, però encara s'hi poden veure restes encaixats en esquerdes i sostre, testimoniant que la cavitat s'arriba a negar totalment.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.