dimecres, 5 de juliol del 2017

Les cavitats de Requí (1). Rojals.

La topografia i fotografia d'aquestes cavitats de Rojals l'hem feta en dues etapes, primerament el 30.03.17 visitant la petita escletxa que denominem Requí 2 i parcialment la de l'avenc del Requí on només vam accedir a la galeria inferior tot constatant que calia completar una grimpada/escalada per l'exterior per tal d'accedir a una probable boca superior.

30.03.2017
Ricard Alsina, Dolors Boter, Pere Cantons, José Hidalgo, Jaume Julià, Jordi Perera, Josu Riezu, Toni Robert, Rafel Solanas, i “Víctor” .
29.06.2017
Ricard Alsina, Dolors Boter, Pere Cantons, Lluïsa Mengual, Jordi Perera, Josu Riezu, Toni Robert, i “Víctor” .

Localització:

L'accés parteix de les proximitats del mas de Jaumet on deixem els vehicles.
Estem situats al capdamunt d'un cingle de prop de 100m  que domina la vall. Els habitants d'aquests llogarets propers ignoren si es pot davallar el cingle per alguna sendera, i temen que ens quedarem penjats per algun tram vertical.
Certament anem baixant sense camí, en el trams més emboscats anem de fita en fita deixades pels intrèpids Josu/ Lluïsa. Ja sabem que amb alguna desgrimpadeta, tot aprofitant antics bancals, i barallat-nos amb el sotobosc és factible, com ja vam fer el primer dia per accedir a la balma amb pintures rupestres del Mas de Carles.
Superat el desnivell de baixada anem flanquejant per l'esquerra tot "passejant-nos" pels blocs i pedregar que s'ha anat desprenent de la paret.

Les cavitats

Requi 2
Coordenades UTM ETRS89. 31 T.
X: 341115, Y: 4577180 Z: 831m

...segueix en l'apunt de demà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.